Smertebehandling med
medicinsk cannabis og LDN

Behandling af erfaren læge med gode resultater og som
sætter dig i fokus.

Kontakt os og hør mere om lindring af dine smerter her ...

Smertebehandling med
medicinsk cannabis og LDN

Kontakt os og hør mere om lindring af dine smerter her ...

Medicinsk cannabis

THC ( Tetrahydrocannabinol) og/eller CBD ( Cannabidiol) fremstilles af naturlige råmaterialer. Medikamenterne er fremstillet efter kvalitetssikrede  procedurer med nøjagtig viden om indholdsstoffer, hvilket gør behandlingen sikker. Der behandles med tørrede plantedele, som kan tilberedes til inhalation eller til at drikke som te.

 

Der udskrives recept til en måned af gangen, og lovgivningen kræver personligt fremmøde ved receptfornyelse. Du skal således planlægge at komme til konsultation en gang om måneden, hvor effekt af den ordinerede cannabis og eventuelle bivirkninger registreres.

 

Du kan ikke regne med, at din praktiserende læge kan overtage behandlingen og receptudskrivningen, men du er velkommen til at fortsætte behandlingen her, så længe du har behov for det. Hvis du ønsker brev/epikrise/udskrivelsesnotat sendt til egen læge, kræver dette en konsultation.

 

Du kan læse mere om Cannabis-behandlingen på Arresødal her …

 

BMA Akupunktur

Smertebehandling med Bohl Moderne Akupunktur 5 dage i træk, herefter 2 gange ugentligt til smerten er væk. Vedligeholdelsesbehandling af kroniske smerter behandles en gang om måneden.

 

Behandlingen udføres af Benedicte Bojesen, BMA Master Akupunktør (Boel Akupunktur).

LDN

LDN (Low Dose Naltrexon) anvendes i større og større omfang på smerteklinikkerne i Danmark til så forskellige sygdomme som gigt, fibromyalgi, dissemineret sklerose (DS) og mb. Crohn mv. Det er hyppigt brugt i andre lande som for eksempel USA og Norge.

 

LDN fremstilles på Skanderborg og Glostrup apotek i forskellige styrker mellem 0,75 mg og 4,5 mg efter særlig recept. Dosis er individuel og ligger typisk mellem 0,75 mg og 10 mg. Derfor starter man på ca. 0,75 mg og øger langsomt til effekten kommer. LDN tages i en daglig dosis ved sengetid. Erfaring viser at virkningen indsætter gradvist over et par uger.

 

LDN virker ved kortvarigt at blokere for opioidreceptoren og dermed øge dannelsen af endorfiner.
Endorfinerne virker smertelindrende og slår inflammation ned, hvilket gavner patienter med autoimmune sygdomme og kroniske smerter.

 

Fremmøde er ikke nødvendigt for konsultation og recept på LDN. Det kan klares ved telefon- eller videokonsultation. Hvis du allerede har ordineret LDN kan der laves telefonrecept.

 

Det er ikke sikkert, at din praktiserende læge kan overtage behandlingen og receptudskrivningen, men du er velkommen til at fortsætte behandlingen her, så længe der er behov for det. Hvis du ønsker brev/epikrise/udskrivelsesnotat sendt til egen læge, kræver dette en konsultation.

 

Du kan læse mere om LDN-behandlingen på Arresødal her …