Videokonsultation

Hvis ikke du har mulighed for at dukke op hos klinikken,
så tilbyder vi videokonsultation

Kontakt os og hør mere her ...

Telefon- og videokonsultation

Kontakt os og hør mere her ...

Hvis ikke du har mulighed for at dukke op hos klinikken,
så tilbyder vi videokonsultation

Telefon- og videokonsultation

Du kan få behandling med LDN uden at besøge klinikken. Konsultation og recept på LDN kan nemlig klares ved telefon- eller videokonsultation. Hvis du allerede har ordineret LDN kan der laves telefonrecept.

 

På denne måde kan du få behandling af os, selv om du bor langt vær eller har for store smerter til at kunne komme til os.

 

Konsultationer og recept ang. cannabis kræver fremmøde.

Videokonsultation

Det eneste du behøver, er en computer, tablet, smartphone eller iPad og en internetforbindelse.

 

Telemedicin er i rivende udvikling indenfor mange lægelige specialer. Tidligere var begrænsningen den høje pris på video-tele-udstyr, men med nutidens computere, tablets, Ipads, smartphones og høje internethastigheder og tjenester som Zoom for Telehealth, er det pludseligt blevet muligt for enhver.

 

Du kan således sidde hjemme hos dig selv og på din computer /  tablet / Ipad / smartphone se og tale med din læge over nettet. Det er sikkert, effektivt og bekvemt.

 

Smerteklinikken Arresødal benytter “Zoom for Telehealth” som kommunikationsprogram, fordi det er lavet til telebehandling og fordi sikkerheden er i top. “Zoom for Telehealth” bruges i bla. USA, som er langt foran Europa med telepsykiatrisk behandling.

 

“Zoom for Telehealth” bruger internationalt anerkendte og accepterede krypteringsalgoritmer (256-bit algoritmen for Advanced Encryption Standard (AES)), som har bestået mange analyser og angreb. De beskytter dig mod at svindlere kan lytte og se med på dine samtaler.

 

“Zoom for Telehealth” benytter sig af Secure Socket Layer (SSL) encryption, som giver maksimal kommunikationssikkerhed og privatliv over internettet.

 

Derudover har “Zoom for Telehealth” “End to end security”, som giver et ekstra lag af sikkerhed.