Smertebehandling med LDN

Behandling af erfaren læge med gode resultater og som
sætter dig i fokus.

Kontakt os og hør mere om lindring af dine smerter her ...

LDN

LDN (Low Dose Naltrexon) anvendes i større og større omfang på smerteklinikkerne i Danmark til så forskellige sygdomme som gigt, fibromyalgi, dissemineret sklerose (DS) og mb., Crohn mv. Det er hyppigt brugt i andre lande som for eksempel USA og Norge.

 

LDN dosis

LDN fremstilles på Skanderborg og Glostrup apotek i forskellige styrker mellem 0,75 mg og 4,5 mg efter særlig recept. Dosis er individuel og ligger typisk mellem 0,75 mg og 10 mg.

Derfor starter man på ca. 0,75 mg og øger langsomt til effekten kommer. LDN tages i en daglig dosis ved sengetid. Erfaring viser at virkningen indsætter gradvist over et par uger.

 

Sådan virker LDN

LDN virker ved kortvarigt at blokere for opioidreceptoren og dermed øge dannelsen af endorfiner.
Endorfinerne virker smertelindrende og slår inflammation ned, hvilket gavner patienter med autoimmune sygdomme og kroniske smerter.

 

Receptudskrivning af LDN

Fremmøde er ikke nødvendigt for konsultation og recept på LDN. Det kan klares ved telefon- eller videokonsultation. Hvis du allerede har ordineret LDN kan der laves telefonrecept.

Det er ikke sikkert, at din praktiserende læge kan overtage behandlingen og receptudskrivningen, men du er velkommen til at fortsætte behandlingen her, så længe der er behov for det.

Hvis du ønsker brev/epikrise/udskrivelsesnotat sendt til egen læge, kræver dette en konsultation.